Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

WellTech Benelux wordt geleid door Tamara den Boer.

Tamara heeft 01-02-2014 de deuren geopend van De Afslanksalon. De salon werd al snel uitgebreid met behandelingen voor plaatselijke contour verbetering, drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting. 

Door onvrede over de apparaten die overwegend in China geproduceerd worden of geassembleerd in Europa met Chinese onderdelen, ben ik op zoek gegaan naar betaalbare en betrouwbare Europese fabrikanten.

Ik voer inmiddels inmiddels 3 merken: 

Dermosistemi, sinds 1999 fabrikant van esthetische en cosmetische apparatuur in Sannicola (LE) in Italië.    

Termosalud, meer dan 30 jaar fabrikant van esthetische en cosmetische apparatuur in Gijon, Spanje.

Ballancer van Mego Afec, fabrikant van compressie technologie sinds de jaren '70 uit Israël.

Al onze fabrikanten ontwikkelen en produceren alles in eigen beheer, werken samen met gerenommeerde universiteiten, medische instellingen en hoogstaande laboratoria, met innovatieve, solide en betrouwbare apparaten als resultaat. Samen hebben deze fabrikanten bijna 100 jaar expertise in geneeskundige, esthetische en cosmetische apparaten.

Alle fabrikanten werken volgens ISO normen en de apparatuur hebben CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoen aan de strengste Europese eisen.

Wij leveren solide apparaten waar functionaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan. Wij leveren deze apparatuur inclusief transport, installatie en gedegen training, zodat u als klant er meteen mee aan de slag kan. Daarnaast streven wij naar een unieke service waarbij de klant centraal staat.

Al onze apparaten kunnen op basis van lease worden aangeschaft. U kunt contact opnemen voor de prijzen.

 

iso-certi

INNOVATIE + KWALITEIT

TermoSalud heeft een gekwalificeerd team van klinische training en monitoring, die het niveau van de therapeutische respons controleert van de apparatuur die door onze R & D-afdeling is ontwikkeld en toezicht houdt op de toepassingsprotocollen, om hen te leiden naar de maximale resultaten.

TermoSalud voldoet aan de veeleisende ISO 9001 en ISO 13485 kwaliteitscertificering voor de vervaardiging van medische, esthetische en cosmetische producten.

 

 

Dermosistemi voldoet aan  UNI EN ISO 9001: 2008, UNI EN ISO 13485: 2012 

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux VOF